Taxi prevozi po Sloveniji in v tujino – ugodno in udobno do želenega cilja

Prevozi oseb in tovora so odgovorna naloga, ki zahteva profesionalen pristop, še posebej v primeru daljših voženj znotraj države ali pa na mednarodnih relacijah. Izbira zanesljivega ponudnika bo poskrbela, da bodo taksi prevozi izpeljani v skladu z vašimi željami oziroma potrebami, in vam prihranila številne nevšečnosti. Pot bo tako varna in udobna, na cilj pa boste prispeli ob pravem času.

taxi ljubljana
IZRAČUN STROŠKOV
Tip vozila:
Čakalne minute:
Štartnina: 0.93 EUR
Cestnine, vinjete, tunelnine in ostali stroški, neposredno povezani s prevozi izven Slovenije, niso všteti v ceno in se zaračunavajo dodatno!

Taxi v Ljubljani le ena od možnih storitev

Številne zadovoljne stranke so za nas najboljši možni dokaz, da je storitev, ki jo ponujamo, resnično kakovostna. Mnoge stranke se po prvem uspešno opravljenem prevozu odločajo za večkratno vožnjo z nami, sklenjenih pa imamo tudi precej dolgoročnih sodelovanj, kar vam lahko prinese še dodatne ugodnosti.

Porok kakovosti pa so tudi naše večletne izkušnje na področju prevozov, saj smo si prav s pomočjo prakse nabrali številna dragocena znanja, ki poskrbijo za še večje udobje naših potnikov, za katere vedno priskrbimo brezhibno čist in varnostno povsem neoporečen taxi. Ljubljana je sicer mesto, kjer ima naše podjetje svoj sedež, vendar pa krajši prevozi znotraj prestolnice zajemajo zgolj del naše ponudbe, kar je pomembna prednost pred večino naše konkurence; mnogi ponudniki namreč niso specializirani za prevoze na daljših relacijah (še posebej v tujino), ampak se omejujejo le na določena, večinoma večja slovenska mesta, medtem ko je ponudba precej bolj skopa, če vas čaka malce manj pogosta pot in se odločite, da je optimalno prevozno sredstvo v tem primeru prav taksi. Ljubljana je tako za naše voznike zgolj izhodišče, pri dogovarjanju za prevoz pa se vedno prilagodimo specifičnim zahtevam posamezne stranke.

Prevozi do letališča (»Ljubljana airport taxi«)

Ena od zelo pogostih situacij, ki zahteva najem zunanjega prevoznika, je načrtovanje poti do in z letališča; večina potnikov se v tovrstnih primeri odloči prav za taxi. Letališče Brnik lahko z našo pomočjo dosežete hitro in ste tako povsem brez skrbi glede tega, da bi morda zamudili rezervirani let, ponujamo pa vam tudi taxi Brnik–Ljubljana.  Ne glede na vaš začetni oziroma končni cilj (Ljubljana/Brnik), prevoz vključuje tudi posebno skrb za vašo prtljago; naši prijazni in ustrežljivi vozniki vam namreč previdno zložijo kovčke in potovalke v vozilo, pri čemer so še posebej pozorni na ustrezno zaščito občutljivih predmetov. Po potrebi vam lahko prtljago tudi prenesejo do želene točke, ena od možnosti, ki jo ponujamo, pa je tudi samostojen prevoz blaga do izbrane lokacije.

taxi prevozi

Ugodna cena taxi prevozov, posebni popusti pri daljših/mednarodnih razdaljah in enostavna »taxi online« aplikacija

Naš veljavni taxi cenik vam lahko pomaga pri okvirnem izračunu končne cene opravljene storitve, vendar pa se zavedamo, da so zahteve številnih strank precej specifične, zato se lahko kadar koli obrnete na nas, če vas zanima natančnejši izračun, ki ga bomo za vas pripravili v najkrajšem možnem času. Vseskozi se trudimo, da svojim strankam ponujamo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo storitve, pogosto pa pripravljamo tudi dodatne ugodnosti, ki poskrbijo za še cenejši taxi. Cena mednarodnih prevozov oziroma prevozov na daljših relacijah vključuje posebne popuste, glede katerih se predhodno dogovorimo na podlagi konkretnih informacij, ki nam jih posredujete; naši taxi prevozi v tujino tako nedvomno spadajo med najugodnejše, obenem pa najudobnejše, saj se prav zaradi daljše vožnje potrudimo, da je potnikom še posebej udobno in da prispejo na cilj sveži in spočiti.

V našem podjetju se zavedamo, kako pomembno je, da smo vseskozi v koraku s časom in usklajeni z navadami naših strank, zato s pridom izkoriščamo tudi možnosti, ki nam jih ponuja internet. Taxi lahko tako naročite oziroma rezervirate že z nekaj kliki, kar velja tudi za mednarodne prevoze. V taksi online aplikacijo vnesete želeni termin, naslov začetka in cilja potovanja ter informacije o morebitni prtljagi, čakalnih urah ipd. Vaše povpraševanje bomo skrbno pregledali in vas obvestili takoj, ko bo potrjena vaša rezervacija, ter nato poskrbeli, da vas bo ob dogovorjenem času čakal taxi. Internet vam tako omogoča hitro, zanesljivo in udobno pot do prevoza, ki ga potrebujete.

CENIK TAXI STORITEV

Za izračun okvirne cene prevoza s pomočjo aplikacije se uporablja trenutno veljavni cenik naših storitev:

ŠTARTNINA: 0,93 €

PREVOŽENI KM: 0,89 €

ČAKALNA URA: 13,70 €

V primeru daljših relacij nudimo strankam dodatne popuste. Zanj nas lahko kontaktirate tudi preko spletnega obrazca.

Notranji in mednarodni prevozi na najvišjem kakovostnem nivoju

Vas čaka pomemben poslovni sestanek, na katerega želite priti spočiti in dobro pripravljeni? Udobje naših vozil vam omogoča, da se sprostite in osredotočite na nalogo, ki vas čaka, voznik pa bo poskrbel, da bo vožnja potekala tako, kot mora, s čimer se boste izognili nepotrebnemu stresu.

Morda razmišljate o prijetnem družinskem izletu ali pa bi želeli sorodnikom iz tujine razkazati lepote naše dežele? Tudi v tem primeru vam lahko priskočimo na pomoč in poskrbimo za prijetno vožnjo med posameznimi kraji, po želji pa vas lahko popeljemo tudi izven slovenskih meja.

Postrežemo vam lahko tudi s številnimi turističnimi nasveti, od iskanja prenočišča pa do kulinaričnih specialitet na določenem območju, naša pomembna prednost pa je tudi ta, da sporazumevanje z vozniki ni omejeno le na slovenski jezik, ampak lahko osnovna komunikacija po potrebi poteka tudi v tujem jeziku, in to ne le v angleščini.

Poleg daljših notranjih prevozov znotraj Slovenije zelo pogosto izvajamo tudi mednarodne prevoze, za katere vam priskrbimo še posebej udoben taxi. Zagreb–Ljubljana (in obratno) je zgolj ena od možnih relacij, za katero se pogosto odločajo naše stranke, popeljemo pa vas lahko tudi do bolj oddaljenih mest v drugih državah. Prevoze izvajamo vse dni v tednu, 24 ur na dan, zato je izbira najugodnejšega časa potovanja v celoti prepuščena vam.

Obrazec za izračun poti:

Pot, dolga tisoč kilometrov, se začne … s prvim kilometrom! Prevozite ta prvi kilometer in vse naslednje skupaj z nami ter se prepričajte, da naše obljube držijo tudi v praksi. Čaka vas varna, udobna, obenem pa ugodna vožnja – tudi oddaljeni cilji so namreč z našo pomočjo enostavno dosegljivi …